top of page

פנקייק קוקוס ללא גלוטן של השפית רוני ריבלין

פנקייק קוקוס ללא גלוטן! בריא, טעים, ללא גלוטן וללא סוכר!


חומרים:

1/4 כוס קמח קוקוס

1/4 כוס שמן קוקוס (אפשר להחליף בשמן קוקוס)

1/4 כוס חלב קוקוס/חלב שקדים

מעט מלח (לפי טעם)

2 כפות תחליף סוכר סוויטנגו או כפית סטיוויה (ניתן להחליף לכל תחליף שאוהבים או לשים סוכר)

3 ביצים

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אבקת אפיה


אופן הכנה:

מערבבים הכל בקערה.

מחממים מחבת טפלון/מחבת קרמית על האש בחום בינוני.

משמנים את המחבת עם מעט חמאה/שמן קוקוס/שמן חמניות, בעזרת כף מניחים עיגולים אל המחבת.

לאחר כ-2 דקות כשהתחתית יציבה הופכים לצד השני.

כאשר הפנקייק יציב מורידים מהאש.

אפשר להגיש עם מייפל, פירות טריים וכו'


בתאבון!



Comments


bottom of page